mandag den 21. april 2008

Miyake fra Design Club

Mit hyggestrikketøj Vesten Myiake fra Design Club er færdig, og jeg må sige den æblegrønne farve er en af mine yndlingsfarver for øjeblikket - elsker den farve og heldigvis er den meget fremme her i foråret.
Da jeg endelig skulle prøve min Myiake kunne jeg bare ikke få den til at sidde pænt ... vendte og drejede og kiggede tegningen godt efter. Men nej det skulle passe!!
Hm.....jeg synes ærmegabene er rimelig store selvom de måler det de skal.
Jeg er nu glad for den, og tror vi bliver venner med tiden ... men jeg er nødt til at have en påklæderske med til at drapere den ...fnis...!!

6 kommentarer:

PiaT sagde ...

Den sidder da flot... Forøvrigt har jeg en svensk strikkeveninde, som viste mig, at man kan vende den både på langs og på tværs... Mon ikke, jeg snart skulle gå i gang med min - købte kittet for snart længe siden....
Knus fra PiaT-Malmö

Laila-H sagde ...

jeg tror da, du skal have den spidse snip yderst, men den sidder da flot på dig alligevel

Sonja L sagde ...

Hej Marianne
Tillykke med den, den er da rigtig flot, en rigtig forårsting. Jeg har lige kikket på Design-clubs hjemmeside, og der er den spidse side yderst, måske det er det der driller dig.
hilsen fra Sonja L

draagtsor sagde ...

Hej Marianne

Hvor er den flot! og skøn farve!

Kunne slet ikke kende dig på billedet, efter du har tabt dig, super flot med det store vægttab

Knuz
Lone

Kristine sagde ...

Jeg har strikket den til mig selv - og den har det med at skride lidt, men det går alligevel. Prøv at hive den lidt ned bagpå så den spidse snip kommer længere op - sådan mellem bryst og talje. Når jeg tager den på skal jeg altid lige flytte den bagud - så den kommer på plads. Husk også at folde kraven samt det øverste af kanterne på forstykkerne. Folden på det yderste forstykke slutter før spidsen.

Molbo Strikkeriet sagde ...

Tusind tak for hilsner og gode råd som jeg nu er gået i samråd med Myiake om ... så vi skal nok blive venner!!
hav en god tid her i forårssolen
kh
Marianne